Kroatien 1 år sen idag

2014-08-31 @ 19:58:00
För precis 1 år sen så åkte jag o min familj ner till Kroatien. Så underbart o komma iväg utomlands. Särskilt efter det helvetet jag gått igenom på avdelningen på tvångsinläggning. När vi landade nere på flygplatsen i Zadar så kändes allt så overkligt på nåt sätt. Vi klev på flygplatsen här hemma i Sundsvall o klev av i ett helt annat land med en behaglig värme som slog mot våra ansikten. Älskar det landet verkligen. Såå fint är det där nere. Och jag skulle mer än gärna åka ner dit i år igen. Vi for med buss från Zadar till Primosten heter det. Saknar det så mycket.
 
 
 
 
 
Alltså crepesen där nere var såå jäkla goda! Väldigt söta eftersom det var florsocker på också, men somsagt. Riktigt goda!
 

Screw you Ana

2014-08-31 @ 16:06:33
Har haft en skiteftermiddag rent ut sagt. Det slog om bara sådär. Mådde ju fan bra innan idag, men sen nu på eftermiddagen började jag tänka jävligt mycket o känna efter o kände mig bara allmänt skit. Inte nöjd med mig själv. Dålig dag helt enkelt. O såna dagar måste man ju få ha. Brukar alltid vara just på söndagar som jag mår dåligt. Kan ju bero på att det är vägning på måndagar. Men det kan ju såklart komma närsomhelst, men just söndagar. Och inte blir det bättre i hjärnkontoret av att jag ska utmana mig själv till middag idag. Samma som förra veckan. Men vad fan. NU ska jag kämpa o skita i vad anorexin tycker o säger åt mig att göra o inte. FUCK OFF ANA!
 
 
En bild från en betydligt bättre dag.
 
 
 

Dag 03 – Mina föräldrar

2014-08-31 @ 13:27:51
Jag bor med mina föräldrar o min bror i Sundsvall som sagt. Mamma o pappa har varit tillsammans i 23 år, men dem är inte gifta. Så det är ju ett tag! Jag är glad att mina biologiska föräldrar fortfarande bor tillsammans. Det är ju mer vanligt nu att ens "riktiga" föräldrar skiljer sig. Men mina håller ihop o det är jag tacksam över. Mamma heter Nina o pappa heter Bosse. Ja, vad mer kan man säga haha? Jag älskar mina föräldrar o familj över allt annat. Är väldigt dålig på att säga hur mycket dem egentligen betydet för mig. Önskar jag kunde vara bättre på o säga det.
 
 
 


RSS 2.0