Alltså vad i helvete

2014-12-31 @ 12:52:00
Hur sjukt är inte det här!? Jag blir så jävla förbannad att man ens kan komma på idén att göra ett sånt här armband? Vad tjänar det till och vad är det bra för? Ingenting kan jag säga! Ätstörningar kryper allt lägre ner i åldrarna och det är en hemsk sjukdom att leva med och ta sig ur då den är så snedvriden och gör att man får en skev kroppsuppfattning om hur liten man faktiskt är. Jag saknar ord och blir bara så ledsen. Vart är världen på väg? HÄR kan ni läsa artikeln.
 

 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Elin

Tråkigt nog har den senaste veckan varit mest ner. Inte så mycket upp. Eller snarare varit uselt mycket på botten. Fattar inte vad det är för fel på mig. Allting känns tungt men idag ska bli kul. Jag tror ditt nyår blir toppen och om inte så är det en ny dag imorgon (klyschigt nog^^).

Jag vet inte själv hur jag ska koppla det jag heller. Att jag duger och räcker till. För känslan är helt helt annorlunda. :/...

Ja julen var tung men mindre tung än tidigare år. Så som du säger: framsteg. Även om jag inte ser det riktigt just nu. Nöjd med din jul? Verkar det lite som på inlägget? Du kämpade på bra vännen, glöm inte det!
Kram

2014-12-31 @ 12:59:31 / URL: http://www.uturanorexin.blogg.se
Postat av: Venice

Fy fan. Ja man önskar ju att folk kunde tänka lite bättre... Tillverkaren har väl inte tänkt på det som att man ska mäta sin handled eller så utan snarare som de säger - att kollektionen innehåller saker som liknar praktiska saker i hemmet. Jag förstår grejen, finns ju halsband som ser ut som dragkedjor och örhängen som ser ut som strykjärn osv.. MEN man borde ju förstå att i dagens samhälle går tänket åt ett annat håll. Det är så mycket som är känsligt och kan missuppfattas. Men de tänker oftast inte så långt... Men AFFÄREN borde ju tänka lite innan de köper hem produkterna, de känner ju sina kunder bäst!
Suck alltså...

2014-12-31 @ 13:25:54 / URL: http://iamvenice.blogg.se
Postat av: milina.blogg.se

nä usch.. kan inte ens läsa artikeln, kommer bli så förbannad

Svar: Nä det är verkligen hemskt! Blir så jävla förbannad rent ut sagt.. Men tack o lov så har jag hört att dom dragit in armbanden nu vilket såklart är helt rätt! Kan inte begripa att man ens kommer på idén till att tillverka något sånt!?
Kajsa-Stina

2014-12-31 @ 13:28:21 / URL: http://milina.blogg.se/
Postat av: Ida

Asså gud nä, vad hemskt! Varför gör de ens såna armband, helt sjukt!
Gott nytt år!

Svar: Tack för att skriver att det var ett bra tips, det värmer! :)

Svar: Ja det är verkligen helt galet att ens tillverkaren kommer på idén till detta!? Är mållös och förbannad på samma gång. Blir så arg på media och hur dom pumpar ut hur den "rätta kroppen" ska vara och uppmuntrar alla till att banta och gå ner i vikt..
Kajsa-Stina

2014-12-31 @ 13:28:22 / URL: http://alwaysida.blogg.se
Postat av: Pauline

fy!

2014-12-31 @ 15:24:46 / URL: http://lillafrokenhurtig.se
Postat av: SARA EMILIA

Alltså jösses! Hur tänkte ens tillverkaren av ett sådant armband?

Svar: Ja det är verkligen förjävligt hur dom ens tänkte tanken med att komma på ett sånt armband? Vad ska det tjäna till för? Vad är det ens bra för liksom.. Så jävla onödigt bara och att liksom uppmuntra yngre barn också verkar det ju som till att banta och gå ner i vikt? Nej usch!
Kajsa-Stina

2014-12-31 @ 15:30:54 / URL: http://saraemilias.blogspot.fi
Postat av: ♀ THE REVOLT ♀

Joo jag såg det här på fb där de länkande till artikeln. Alltså det där är sjukt. Tycker att vissa borde tänka bättre när de säljer produkter och liknande ... Alltså det är ju flera som jobbar i den större styrelsen eller vad man ska kalla den. Ibland kan jag undra om de har hjärnor.

För alltså företag tänker ju på pengar, right? Och vilken vanlig människa, som inte är en idiot, fattar att den produkten inte är den smartaste? Jo alla. men de fatta inte ...

Alltså de borde ju ha förstått att folk kommer att reagera om de säljer den i sina affärer? Bara den tanken borde få de att inte vilja sälja den.

Sedan finns det självklart det medmänskliga delen, att man säger nej till att sälja den för att man inte vill bidra till vikthetsen. Fast jag kan förstå att de inte tänker så. Det viktigaste för företag är vinster ... men grejen är den att sådant här inte ger dem vinst ens? Publicitet får dem, ja. Men bara negativ publicitet.

Vet inte exakt om du förstod man kommentar :o Kortfattat; jag kan förstå att de säljer armbandet om det gav de pengar, då det hela handlar om pengar. Men nu är det så att det varken ger de pengar eller ngt.

Hjärndöda människor. Förstör för andra och för sig själva >.<

2014-12-31 @ 16:19:59 / URL: http://TheRevolt.blogg.se
Postat av: n

Men nej vad hemskt :O Har aldrig sett såna innan, tack o lov :)

SV: Haha jaa det är väl inte det bästa men vatusan vill jag så gör jag ;) Älskar också det :D
Vi dricker aldrig läsk faktiskt men just julmusten kan man inte vara utan ju ;)

Tack snälla du! Det hoppas vi på <3

Det låter ju jättemysigt, då hinner du med att både träffa familjen och äta dem och sen vännerna =)
Haha jaa snacka om att det skiftar i graderna! Tror inte det är så kallt här nu så jag klarar mig nog i mina tights =) Hoppas du hittar något att ha på dig :)

Naw vad gullig du är <3 Det hade jag gärna gjort men jag tror att du kan själv :D

Ja verkligen! Och sånt blir alltid roligare om man gör det ihop med en vän :D Så det får vi göra!
Tack snälla du, och jag hoppas och tror att du också kommer ha det toppen!!! VI hörs imorgon fina, år 2015 :D Stor kram!! <3

2014-12-31 @ 16:28:16
Postat av: NICOLE

ja så glömde jag adressen hehe ;)

2014-12-31 @ 16:28:38 / URL: http://nwistrand.forme.se
Postat av: Emelie

Alltså nej, bara nej.. Vad tusan är poängen med något sånt där?

Nä, åh, positiva tankar.. Ville önska dig ett gott nytt år! Hoppas att 2015 blir ett underbart år för dig. Kram♥

Svar: Visst är det hemskt! Jag förstår inte hur man ens kan komma på idén till det här? När samhället ser ut som det gör redan idag med sunda och sjuka ideal.. Det är bara för mycket med allt dom kommer på att tillverka nuförtiden. Tack o lov så hörde jag att dom dragit in armbanden nu med all rätt!

Hoppas du haft ett fint nyår vännen och att du mår fint idag. Kramar♥
Kajsa-Stina

2014-12-31 @ 16:42:38 / URL: http://ewelies.blogg.se
Postat av: Victoria

Nej usch.

2015-01-01 @ 15:22:39 / URL: http://impalaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo