Tankar om utskrivning

2014-07-31 @ 23:34:00
Har pratat i dag med personalen om att jag vill bli utskriven. Och dom skulle framföra det på rapporten i dag. Sedan fick jag reda på att jag var tvungen att vänta till halv 4 för att en personal i det sk "ätstödet" började jobba då. Jahapp.. Var bara till att vänta på det då. Och nu mina damer och herrar så kan jag meddela att jag förhoppningsvis blir utskriven i morgon! Och det känns så jävla skönt ska ni veta. Och jag kan ångra mig att jag inte skrivit mer under tiden jag varit här. Att ni skulle få ha tagit del mer utav min "behandling". Men wtf!? Nu ska jag ju hem och fortsätta att följa det här matschemat som jag äter efter här. För jag måste ju fortfarande gå upp några kilo.. Känns inte kul alls. Men hellre kämpa på hemma än att vara här. Så det känns jättebra att få komma hem i morgon. Vet dock inte vilken tid det blir beroende på att vi ska göra någon planering? Om vad har jag ingen aning. Men det återstår att se. Kommer att skriva mer nu när jag är hemma. Samt lägga ut roligare bilder på allt möjligt. Vad vill ni se mer utav? Vad jag äter på en dag? Bilder på mig? Outfits? Kom med förslag!
 
Bjuder på en bild från Kroatien. Kommer bli andra bilder framöver. Men det är vad jag har på min dator just nu. Samt att jag saknar den här resan!

Nystart

2014-07-30 @ 07:47:00
Ja som rubriken lyder så har jag tänkt att börja blogga igen. Skriva av mig tankar och funderingar som finns inuti mitt huvud. Är just nu på en "behandling" om man kan kalla det så.. Är på en avdelning rättare sagt. Och har varit här i 6 veckor på torsdag. Känns förjävligt men vad göra? Funderar på att skriva ut mig, men det lär jag ju inte få.. Har fått några dagspermissioner som vi började med förra veckan och fy fan vad skönt att få komma hem och slippa det här jävla stället för några timmar. Få ny energi hemifrån, för att orkar plåga sig igenom detta helvete. Jag har så mycket tankar inom mig som jag måste få skriva av mig någonstans. Finns ingen vettig själ på det här jävla stället att prata med. Min samtalskontakt kommer tillbaka den 7de augusti iallafall. Så det är bara att se fram emot det så man får prata 1 gång i veckan iallafall. Och i dag så ska jag få träffa sjukgymnasten som kom tillbaka från semestern igår. Så det ska bli skönt. Får ta till några knep när man känner sig som man gör.. Kommer vara personlig och skriva om just det som rör sig i mitt huvud. Ibland kan det vara jävligt jobbigt. Så det får ni räkna med. Men även att jag är glad emellanåt. Skriver mer snart.
 
Bjuder på en bild från Kroatien i September. Saknar.

Välkommen till min nya blogg!

2014-07-29 @ 15:47:32

Mitt första inlägg.



RSS 2.0