Turkiet

2014-09-30 @ 20:30:00
Alltså att dra utomlands skulle ju inte vara helt fel just nu. Hösten kan vara mysig absolut men när det slår om från sommarvärme till att bli kallare bara sådär då är det inte som så att humöret är på topp alla gånger. Idag är det soligt och fint här men det är väl bara en tidsfråga innan man förfryser. Så lite värme hade inte suttit helt fel.
 
 
Är just nu med pappa på hockey och skriker
oss hesa. Eller? Hoppas på vinst iallafall. Och imorgon
så kommer ett inlägg med 5 fakta om mig så håll utkik.
 

By Malina Höstmode 2014

2014-09-30 @ 17:50:00
 
 
 
 
 
 
 
Visst mode förstår man sig inte på riktigt men
tycker att bild nr 2 och 6 är en fina outfits.
 
 
 
 
 
 
 

NOOOOOOOOOO Katastrof!

2014-09-30 @ 14:17:22
Var inne på aftonbladet och kikade lite då jag till min förvåning ser att dem ska ta bort trillingnöten ur aladdinasken!? Vad i helvete. Den som är så god. Finns ju massa andra som är äckliga som dem kunde tagit bort istället ju. Betyder det att dem ska ta bort den ur paradisasken också tro? HÄR kan ni läsa mer om denna nyhet.
 
 
 
Gör din egen trillingnöt:
Ca 35 st


Ca 1,5 dl hasselnötter

200 g ljus choklad (eller 70 % mörk)

Sätt ugnen på 175 grader.

Lägg nötterna i en långpanna och rosta dem tills dem har fått färg. Låt nötterna svalna och gnugga sedan bort skalet med en ren kökshandduk. Lägg nötterna i en skål.

Smält chokladen i vattenbad. Låt den svalna lite och häll sedan chokladen över nötterna och blanda ordentligt.

Lägg nötterna tre och tre på en bricka med bakplåtspapper. Ställ i kylskåpet i ca 20 minuter.

 
Doppa de stelnade chokladbitarna ännu en gång i smält choklad, för att få ett tjockare lager av choklad runt nötterna. Låt stelna. Häll resten av den smälta chokladen i en plastpåse, klipp av ett litet hörn och ringla sedan ut lite choklad ovanpå trillingnötterna som dekoration. Låt svalna. Förvara svalt.

 
 
 


RSS 2.0