By Malina Höstmode 2014

2014-09-30 @ 17:50:00
 
 
 
 
 
 
 
Visst mode förstår man sig inte på riktigt men
tycker att bild nr 2 och 6 är en fina outfits.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Sofia

Så fint!

2014-09-30 @ 17:55:05 / URL: http://byfia.com
Postat av: Beatrice Jakobsson - Vimmelfotograf

Sv: Ja men verkligen, skönt att hinna landa innan! :)

2014-09-30 @ 18:12:20 / URL: http://beattriicee.blogg.se
Postat av: fanny m

sv: haha ja men eller hur!! Jag hoppas inte man låter likadant på video som i verkligheten, isf tycker jag synd om dem i min närhet haha! Och ja på tal om matlagning.. Jobbigt att laga mat sååå länge sedan äta det på någon minut.. fy

Jag har varit i skolan, hämtat mina glasögon och nu kollar jag på 90210. Sj? :) Vad händer resten av veckan?

2014-09-30 @ 18:33:36 / URL: http://fannymagnusson.blogg.se/
Postat av: Sofie♥

Håller med dom två outfitsen var finast! :)
sv: Ja väldigt, haha ja :oo Yey :D Jag gjorde massa videos i sommar, men jag kan inte riktigt säga det är vloggar precis;)

2014-09-30 @ 19:12:00 / URL: http://sofieiistheking.blogg.se
Postat av: Prietha

Guud så smala modellerna är, får fan komplex. Men den sista klänningen var verkligen jättefin!

sv: jag ska äta middag haha, kolla om det finns något på tv och sedan sova. Är så förkyld så hoppas på att bli friks snart!

2014-09-30 @ 19:19:01 / URL: http://prietha.blogg.se/
Postat av: Life of Johanna

haha nej allt skall man nog inte förstå sig på :)

Hoppas det gick bra och lämna prover :)

lade till dig på bloglovin blev nr 7

2014-09-30 @ 20:07:34 / URL: http://lifeofjohanna.se
Postat av: Mia Forsberg

Ja frukost är bästa målet på dagen! Jag älskar att äta knäckebröd med ägg och dricka kaffe till frukost. Dricker det med mjölk, men om jag är någonstans där det inte finns mjölk så kan jag dricka det svart. Men helst vill jag ha mjölk ;)

Vad skönt att jag inte är ensam om att känna hat. Säger samma som dig, förstår inte hur tjejer kan vara så elaka mot varann. Hon den tjejen tex, hon förstår nog inte hur illa hon gjort mig genom de där orden i högstadiet. Att de orden ledde till att jag fått problem med mat och en skev bild av mig och min kropp. Som du säger, jag trodde också att jag skulle bli lycklig av att bli smalare men det gick utför och jag blev inte lycklig utan istället har jag en väldig ångest över att jag "måste" bli smalare, "får inte" gå upp i vikt osv.. Men vad duktigt av dig att du skrev in dig själv i sommar, det är starkt gjort! All cred till dig! :) <3

Jag tror det är bra att du har en såndär "utmaningsdag" eller ätardag som du berättar. Jag brukar också försöka äta något "värre" på en lördag tex som godis eller så, ibland går det bra och ibland får jag sån jäkla ångest efteråt. Håller totalt med dig om att det ibland blir kaos i hjärnan när man ska äta mat med familjen. Jag bor ju ensam men när mamma och moster var här i två veckor nyss så hade jag gjort matsedel vad vi skulle äta. Detta för att det inte skulle bli så onyttig mat. Dock blev det en del pasta och mos för mamma och moster tyckte det var konstigt att äta utan det, tex bara kyckling och grönsaker. Jo jag har också problem med att komma på vad jag ska äta till middag ibland (rätt ofta..), kommer på massa goda maträtter men då kommer hjärnspökena och säger "nej det där är inte nyttigt, det är inte bra mat - ät inte det!".. Så jobbigt!

Ja med dig är det lätt, eller lättare iaf, att tala om detta eftersom jag vet att vi är i liknande/samma sits och har liknande problem. Det känns som att du förstår vad man pratar om. <3 Usch ja, att gå upp i vikt är en stor rädsla hos mig. Jag brukar också titta på gamla bilder, tex här på bloggen, från 2009-2010 då jag vägde ca 15-17 kg mer. Då ser jag inte tjock ut, utan "normal", men nu när jag är underviktig och väger lite så känner jag mig jättetjock. Alla i min omgivning både släkt och kollegor säger att jag är smal men själv tycker jag att jag har jättestor putmage. Fast har sett på nätet/hört av andra med matproblem att det är vanligt att ha put/kulmage när man har ätstörningsproblem. Vet du om det stämmer?

2014-09-30 @ 20:07:38 / URL: http://miizing.blogg.se/
Postat av: Elin

Håller med dig, nr 2 och 6 är finast. Gillar stilen som är på sista bilden. :) Men ja, en del stolpskott i listan också... :S

Fattar inte, för mig gick det så himla fort att bli sjuk. På några månader hade jag gått ner mer än 20 kilo och fattade inte själv hur illa det skulle bli.

För mig var det egentligen bara en enda sak, även om det fanns andra saker som inte riktigt flöt på i livet.


Om du klarar av att äta hemma, utan att gå ner i vikt OCH/ELLER bli sjukare så är det ju ganska värdelöst. Det kanske faktiskt är dags att säga det, att du fått den hjälp du kan få av dom och att du behöver ta dig vidare till annan adekvat hjälp. D måste vara hård när det gäller vård, man får ingenting gratis av psykvården. Ni har ingen äs-klinik, landstinget eller privat? Eller få vård i en annan kommun?
kramar

2014-09-30 @ 20:15:42 / URL: http://www.uturanorexin.blogg.se
Postat av: Anna

Mycket fint att drömma om där!
Svar: Serien hade premiär för bara två veckor sedan typ, så finns bara två avsnitt än så länge. Men två bra avsnitt :)

Att det skulle kunna spela en roll tror jag, men precis som du säger så finns det ju mycket mer som ligger bakom det med. Kan jag tänka mig iaf. Inte lätt att ta åt sig av vad folk säger när man ser något annat, men bara det faktum att du är där du är nu är ju ett gott tecken.

Jag sitter mest på kontoret och för in den container som kommer in eller som vi lastar ut i datorn, vi har endast hand om tomma containers som lastbilar antingen lämnar eller hämtar. Så det är främst vad jag sysslar med. Men kollar även alla containers som kommer in ifall dem är hela eller ej, är dem skadade måste dem skickas vidare till reparation för att lagas.

Haha, håller med om det. Vi får väl se helt enkelt ifall det dyker upp en video eller ej :)

2014-09-30 @ 20:31:57 / URL: http://annaterneborg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo