Hatar när folk ska lägga sig i

2015-08-31 @ 18:57:31
Jag måste bara få lätta mitt hjärta litegrann känner jag. Någonting som jag stör mig sjukt jävla mycket på är när någon säger åt en att man måste skynda sig när man äter. Alltså vafan är det frågan om egentligen? Man är här av en anledning och då borde man hellre få stöttning medans man äter istället för suck och stön och pikar om att man måste skynda sig för att personalen inte "har tid" att sitta hur länge som helst med en måltid. Och okej jag förstår att man inte kan sitta timmevis men en halvtimme som längst är kriteriet som står i kontraktet och när man håller sig inom det så borde det inte vara några frågetecken kan jag tycka? Jag kan inte rå för att jag är mätt konstant och det gör ju inte saken lättare då man bli stressad av att personalen vill att man ska kasta i sig maten och bli panikmätt och få ont i magen. Förut var jag så att jag gärna åt upp maten fort som fan för att bli av med det så fort som möjligt då jag tyckte det var jobbigt att dra på det för länge. Nu har jag dock blivit lite tvärtom och äter hellre i lugn och ro och inte stressar under tiden då jag numer upplever det som mer ångestframkallande faktiskt. Blir så sjukt jävla irriterad när någon ska komma och säga åt mig hur fort jag ska äta osv. Kan ju säga som så att ni kan ju smaka näringsdryckerna själva också och se att det inte bara är att sleva i sig den på fem minuter liksom!? Dom är jävligt mastiga och krämiga och hemma kunde jag sitta typ 1 1/2 timme med att få ner EN och här är det flera om dagen och jag klarar det inom en halvtimme liksom så vad är grejen!? Nej det stör mig faktiskt sjukt mycket måste jag säga. Haha sorry för detta men kände bara att jag behövde avreagera mig lite...

Kroppskännedom

2015-08-31 @ 14:28:00
Höjdpunkten på hela veckan är ju då sjukgymnasten kommer ner hit till avdelningen och kör en genomgång med mig. Att gå igenom hela kroppen och tydliggöra vart man börjar och slutar är det bästa på hela veckan och något jag egentligen borde få göra fler gånger då det faktiskt hjälper mig mycket. Dock förstår jag att det är omöjligt då hon har så många att träffa men det är i alla fall en önskan som jag har och skulle hoppas på kunna bli av. Idag så körde vi avslappning som fokus då jag ofta stressar upp mig och oroar mig kring saker mestadels av dagen vilket tär på en något fruktansvärt. Fick då ligga på golvet för att tyddliggöra hur väl jag känner min kropp mot underlaget då det på så vis kan lugna ens tjockhetskänsla som annars äter upp en inifrån och ut så att säga. Sedan så pratade vi en hel del också om hur jag mår och hur jag tycker det känns med allting vilket är skönt att göra då det är så hemskt att gå och bära på allt man har för sig själv liksom. Och så blev det ju såklart bollmassage också! Så mycket kärlek till den bollen alltså haha. Svårt att beskriva känslan för er som aldrig fått den rullad men kan säga som så att det är skön massage helt klart och något ni bör prova.  

Dagens viktigaste mål

2015-08-31 @ 10:28:00
God morgon på er! Hoppas ni sovit gott och att ni vaknar till en ny och härlig dag! Själv så har jag sovit bra och startade dagen med denna goda frukost! Den gamla vanliga så att säga men det är väl det jag äter ni vill se bilder på så då kanske det blir lite enformigt just nu! (I alla fall på frukosten hehe) Till mellanmålen så dricker jag ju fortfarande näringsdrycker så det är ju inte heller något skojsigt att knäppa kort på liksom. Men så fort det börjar bli att jag får byta ut dom mot likvärdiga mellanmål så kommer det nog komma upp lite mer varierande inlägg här ska ni se. Annars så har jag en tjockkänsla i kroppen som heter duga. Blir fan tokig på mig själv om att bli lurad av sjukdomen så mycket. Att den kan ha en så stor påverkan på hur man känner sig och att man tror det är sant dessutom!? Nej verkligen skruvat alltihopa. Usch.


RSS 2.0