En personlig fråga om mig varje dag

2015-01-31 @ 20:00:23
1. Om mig själv
2. Min familj
3. Vad är jag bra på?
4. Någonstans jag vill åka
5. Vad jag inte gillar med andra människor
6. Hur ser min framtid ut?
7. Mitt drömbröllop
8. Favorit tv-serier
9. Två saker jag längtar efter
10. Smink jag använder
11. Hit vill jag åka innan jag dör
12. Vad jag vill jobba med när jag blir vuxen
13. Mitt favorit nagellack
14. Detta är jag beroende av
15. Min tro om vad som händer efter döden.
16. Såhär ser jag på mig själv
17. Detta ångrar jag
18. Vad som inspirerar & motiverar mig
19. Min tro
20. Hur jag sköter mig i skolan
21. Det här får mig att må bra
22. Jag & träning
23. Hur en riktig ska kompis vara.
24. Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
25. Vad jag ska göra i sommar.
26. Om jag fick välja en superkraft
27. Hur min morgon ser ut
28. Fem bra saker som hänt under dessa 28 dagar 
 
Nu när det är en ny månad imorgon så tänkte jag börja med en liten lista att följa varje dag. Tycker det kan vara lite kul faktiskt att ta till och använda sig av. Annars så känner jag mig rätt så trött idag så det lär nog bli en tidig kväll för min del faktiskt. Ska se en film nu och äta kvällsmål och sedan försöka få bort lite tjockkänslor som kommit och ställt till det för mig nu här på kvällen i o m middagen. Men det är bara att ta nya friska tag och hoppas att morgondagen blir bättre.
 
 
 
 

Chokladrutor

2015-01-31 @ 16:02:08
Ingredienser:
15 rutor
 
Smör och ströbröd till formen
50 g smör eller margarin
2 ägg
2 dl strösocker
3 dl vetemjöl
2 msk kakao
2 tsk bakpulver
1 dl hett vatten
 
Glasyr:
 
3 dl florsocker
1 msk kakao
5 msk starkt kallt kaffe
3 msk smält smör
2 tsk vaniljsocker
kokosflingor eller strössel som garnering
 
Så här gör du:

*Sätt ugnen på 225°C

*Smörj och bröa en liten långpanna ca 20 x 30 cm väl

*Smält matfettet och låt det svalna. Vispa ägg och socker pösigt.
Blanda vetemjöl, kakao och bakpulver och rör ner detta.
 
*Tillsätt matfettet och vätskan. Häll smeten i långpannan.

*Grädda kakan mitt i ugnen i 10-12 minuter eller tills den
känns klar när man prövar med en sticka.
 
*Låt den sedan vara kvar i formen och svalna.
 
Glasyr:
 
Rör ihop alla ingredienser till glasyren så att sockret smälter.
Bre glasyren över hela kakan och strö på kokosflingorna.
Dela kakan i bitar efter smak. Ät och njut!

Black and white

2015-01-31 @ 12:59:00
Haha bjuder på en liten sneak peek av dagens outfit. Inte så jäkla
lätt att ta kort på sig själv så ha överseende med det hihi!
 
Blus H&M
Jeans MQ
Smink Nono
 
 
 
 

 


RSS 2.0