Så får du fler följare på Instagram

2015-07-11 @ 18:50:34
Nästan ALLA har instagram men det är inte alla som får många följare. Jag var in på Modette och läste på lite och tänkte dela med mig av några tips som dom rekommenderar oss Instagramälskare att använda oss av för att få trogna följare!
 
*Skarpa bilder! Såklart måste du hålla en bra bildkvalité om du ska få fler följare. Se till att bilderna är skarpa och har bra ljus. Vi gillar inte för mörka bilder!

*Hashtagga! Att skriva hashtags är ett måste för att börja få följare. Go bananas!

*Selfies! Om du ska bli en Instagramstjärna måste du kunna ta bra selfies. Dina följare gillar att se hur du ser ut på nära håll. Därför får Selfies ofta många likes.

*Söndag & måndag! De är de två bästa instagramdagarna. Då är Instagrams användare mest aktiva och då får du också flest likes. Därför är viktigt att instagramma under dessa två dagar.

*Variera dina bilder! Seflies i all ära men du måste även bjuda dina följer på mer än så för att de ska bli kul för dem att följa dig. Visa upp outfits, vad du äter eller ditt senaste inköp.

*Uppdatera helst 2-3 gånger varje dag och variera vad du lägger upp. Du måste hela tiden se till att det är intressant och kul för dina följare att följa dig!

Kommentarer
Postat av: Abra

Jag känner att världen fokuserar på fel saker om allt handlar om att ha flest följare och flest läsare. Dock är det kul att ha många följare, har 1549 st på instagram just nu, men jag strävar inte efter att få följare. Och det tycker jag inte ska vara ett mål.

Svar: Nej jag håller verkligen med dig om den saken. Det är sorgligt att det alltid ska vara ett så stort fokus på hur många följare man har osv då det inte handlar om det egentligen utan huvudsaken är ju att man mår bra själv och trivs med det man gör. Dock är det ju kul att ha följare då det på så vis uppskattas med det man lägger ner sin tid på - Men i lagom mängd! Inget ska gå till överdrift så att säga :)
Kajsa-Stina

2015-07-11 @ 21:40:32 / URL: http://spawnovsatan.blogg.se
Postat av: Emma Engström

Vilka bra tips tjejen, du har en jättefin instagram! Älskar ljusa och fina bilder för man blir på så mycket bättre humör på något sätt! Hoppas du får en fortsatt bra kväll och massa varma kramar till dig! <3

Svar: Åh tack söta du! Vad glad jag blir att du gillar min Instagram! Du har också en riktigt fin Instagram ska du veta och jag håller med dig om att ljusa bilder piggar upp och letar sig till ögat eller vad man ska säga! Hoppas du mår bra idag och har haft en fin lördag! :)
Massor av kramar till fina dig <3
Kajsa-Stina

2015-07-11 @ 21:42:33 / URL: http://engstromemma.devote.se
Postat av: sandra

bra tips!

Svar: Tack snälla! Vad roligt att du uppskattar tipsen! :)
Kajsa-Stina

2015-07-12 @ 12:12:13 / URL: http://www.sandramusic.spotlife.se
Postat av: Sarah

Instagram e ju så kul :) Vilket rolig inlägg :) Man vill ju ha trogna följare :)
Ja använder aldrig hashtags. Har inte fattat grejen me de (A) Haha :)
Kul o veta att flesta e inne söndagar o måndagar :) Konstigt egentligen :P Men märkte förr att flest verka va aktiva på FB på söndagar.
Hoppas att allt e bra me dej o att du får en jättebra sönda :) Även om söndagar inte e den roligaste dagen på veckan (A)

Kramar <3

Svar: Åh vad roligt att du gillade inlägget vännen! Det glädjer mig verkligen då du också kan ta till dig utav knepen för att få fler följare också! Det är ju kul att man får belöning för all möda man lägger ner liksom och får trogna följare på kuppen! Superkul! :)Haha nej i början hade inte jag heller den blekaste aning om hur hashtags fungerade men nu har jag lärt mig det och det är faktiskt riktigt kul att använda sig av och beroendeframkallande om något! :)

Tack söta du för din pepp och dina fina ord! Idag mår jag jättebra tack och jag hoppas att du också gör det och har en fin söndag att njuta av då du är värd att må bra! :) Kramar <3
Kajsa-Stina

2015-07-12 @ 13:27:16 / URL: http://CheerSarah.devote.se
Postat av: Twiggy Lundberg

Haha jag är en #hashtagwhore utav desslike ;)

Svar: Haha det är jag med kan jag lova! Använder det i varje bild jag har haha! :)
Kajsa-Stina

2015-07-12 @ 14:45:37 / URL: http://shadowoftheday.blogg.se/
Postat av: Pauline

gillar verkligen din insta! :)

Svar: Åh tack så hemskt mycket söta du! Vad glad jag blir! Jag gillar din Instagram supermycket också då du alltid har så fina och ljusa bilder hihi <3
Kajsa-Stina

2015-07-12 @ 15:50:19 / URL: http://lillafrokenhurtig.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo