Tips på hur du lyxar till mellanmålet

2015-06-30 @ 21:17:00
En näringsdryck med smak av vanilj och en banan blev ett utav dagens tre mellanmål och jag rekommenderar er som dricker dessa drycker att testa frysa dom då det blir som äkta vaniljglass kan man säga vilket man ju inte tackar nej till!

Can dreams be true?

2015-06-30 @ 18:06:21
Jag har på senare tid börjat drömma rätt skumma saker om jag ska vara ärlig och som är riktigt obehagliga dessutom. Var och varannan natt så omfamnas jag av mardrömmar och det är så sjukt läskigt och jag har ingen aning om varför jag gör det heller. Det kan vara alltifrån att jag blir jagad och att benen blir som bly. Att man springer allt vad man kan men ändå inte kommer någonvart då allting låser sig och går i slowmotion. Så sjukt jävla äckligt när det blir så!
 
En annan dröm kan vara att jag gnisslar tänder och att jag gör det så hårt även i själva drömmen att jag tror fan tänderna ska ramla ut. Det blir som att käken låser sig på något sätt och att man inte riktigt kan gapa när man väl sover så man biter ihop och gnisslar utav bara satan. Man blir ju fan rädd att tänderna ska ligga på kudden när man vaknar!
 
Eller att det känns som man faller och inte kan ta emot sig. Men det konstiga är att det aldrig gör ont i drömmar då man faller och jag har heller aldrig varit med om att man dör i en dröm? Väldigt obehagligt iallafall och jag undrar vad det kan bero på att jag känner såhär. Har ni någon aning om vad det kan bero på eller känner ni själva igen er i min känsla?

It's time for lunch

2015-06-30 @ 14:16:25
Detta blev dagens lunch plus en näringsdryck på sidan  för att kompensera upp med protein också då jag inte valde att äta skinka eller liknande till själva rätten. Enkel men samtidigt väldigt god lunch måste jag säga. Nu dags för mellanmål!♥


RSS 2.0