Anorektiker kan också äta "onyttig mat"

2015-05-31 @ 18:11:25
Eftersom det är söndag idag så gick jag emot anorexin rejält och åt hamburgare med strips och tillbehör till middag. Ångesten efteråt skulle man ju bra gärna vilja vara utan men jag kämpar på. Blir så irriterad på folk som verkar tro att bara för att man är anorektiker så kan man inte äta mat som denna då det i deras bok inte går ihop alls. Och ja jag kan väl erkänna att det inte är det lättaste att ta sig an men om vi säger såhär. För att bli frisk så måste man våga äta av alla livsmedel och inte utesluta något. Man är inte fri om man känner sig låst och inte vågar äta olika sorters maträtter. Det är inget liv att räkna kalorier och vara livrädd för att gå upp i vikt. Och för att våga komma ifrån det så måste man våga äta det som känns jobbigt också för att i längden inse att man inte blir tjock eller går upp i vikt av att unna sig "onyttig mat" emellanåt. Innan jag fick anorexi så reflekterade jag inte över min vikt alls och inte var jag tjock för det. Jag vill komma tillbaka till hur jag var innan då jag inte brydde mig alls om vad jag stoppade i munnen utan bara åt och njöt och tog till vara på livet på alla möjliga plan. Jag åt varierat och accepterade min kropp så som den såg ut och t o m tyckte om den.

Morsdag

2015-05-31 @ 14:09:35
Hoppas ni alla mår bra och att ni firar och uppskattar era mammor lite extra idag och verkligen talar om för henne hur mycket hon betyder för dig. Jag kan verkligen bli bättre på att visa det då jag ofta tar min familj för givet och sedan ligger på kvällarna och har ångest över hur lite jag visar hur mycket dom faktiskt betyder för mig. Jag är så himla tacksam att jag har min familj då det är den bästa familjen man kan ha och jag är verkligen lyckligt lottad att jag har er♥

Cozy Sunday

2015-05-31 @ 09:56:44
Godmorgon mina pinglor! Hoppas ni vaknar upp med en bra känsla i kroppen och att ni känner er redo att ta er an veckans sista dag och riktigt förbereda er för en ny vecka som väntar runt hörnet. Helt sinnes att det redan är första juni imorgon!? Vi går in i årets första sommarmånad och det är kring den här tiden som jag mår som allra bäst. Är en riktig sommarmänniska ända ut i fingerspetsarna och tycker det är som allra vackrast ute nu. Hoppas bara att värmen kommer snart också. Man får ju inte direkt sådär supermycket sommarkänslor när man kikar ut genom fönstret idag. Regnet vräker ner och det är inga sommartemperaturer att tala om tyvärr. Dock så har jag ändå en rätt så bra känsla i kroppen måste jag säga vilket känns skönt. Frukosten är uppäten och snart ska jag göra i ordning mellanmål och fika framför tvn.
 


RSS 2.0