Tillbaka på avdelningen och dagens matbilder

2015-11-30 @ 18:34:31
Hej allesammans! Nu är jag åter på avdelningen igen efter en skön helg hemma. Kom hit till lunch så har hunnit med lunch, mellanmål, middag och snart väntar kvällsfika om ett par timmar. Hemma blev det frukost och mellanmål så enbart ett mål kvar att bocka av för idag. Som ni ser så serverades det fläskpannkaka till lunch och sedan blev det Korv Forsell nu till middag. Vad har ni ätit för gott idag? Annars så känner jag mig lite småtrött idag faktiskt utan att egentligen veta varför? Somnade till nu under middagsvilan haha vilket var skönt. Dock känner man sig mosig då man somnar till och sedan vaknar upp och undrar vart man är någonstans. Tänkte i alla fall ta en dusch nu och göra så att jag piggnar till lite!

Kommentarer
Postat av: Nina Frogner

Hej!
Snälla, var tacksam över det livet du lever nu! Du är så fruktansvärt viktig o värdefull. Håll fast vid dina framsteg o njut idag, imorgon är en annan dag o vi lever nu... ❤️
Jag fick perspektiv på mitt liv idag när jag först fick ett hemskt besked om att jag hade en tumör på levern... Går att läsa om det på min blogg om intresse o tid finns. För långt att skriva i en kommentar 💕 Det jag vill säga med det här är: Var tacksam över det lilla. Det är okej att inte vara glad alltid men var tacksam över vad du åstadkommit i ditt liv o hur du inspirerar andra människor.
En stor kram till dig ❤️

Svar: Du har så rätt vännen min💕 Det är lätt att spåna iväg med alla tankar som bombar ens huvud men då är det viktigt precis som du säger att lära sig skilja på dom sjuka tankarna respektive dom friska! Du är en riktig fighter kära du och en hjälte! Beundrar din styrka att se positivt på tillvaron även fast du får tuffa besked då och då. Du är bäst! Massa kramar❤️
Kajsa-Stina

2015-11-30 @ 21:02:54 / URL: http://mittstoraandrum.blogg.se/
Postat av: Karin

Sådan där korvgryta hade jag hatkärlek till i skolan; tyckte att den var ganska stark och läskig men hade ändå cravings på den då och då.

Svar: Jag håller helt med dig! Jag kände precis som du beskriver när jag gick i skolan och tack o lov har jag alltid tyckt om husmanskost så det har inte varit några problem för mig att äta detta hihi :)
Kajsa-Stina

2015-12-01 @ 10:56:27 / URL: http://forevermore.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo