En turbulent dag som skiftat mellan hopp och förtvivlan

2015-09-30 @ 18:59:33
Godkväll på er! Hoppas ni mår bra idag och att ni haft en fin onsdag. Själv så har min dag varit lite sisådär. Måendet har skiftat som vanligt mellan hopp och förtvivlan men nu har jag tagit mig samman så det känns lite bättre nu tack o lov. Skönt att ha pappa här också som moraliskt stöd då det är mycket man funderar på liksom. Huvudet går på högvarv och då är det skönt att kunna ventilera sina känslor tillsammans med någon som förstår en. Annars så har dagen varit helt okej trots jobbiga stunder timtals. Men när det känns som allra svårast så försöker jag att påminna mig om att det är jobbigt just nu men att det är värt slitet nu då man sedan i längden kommer må bättre. Jag har insett mycket under den gångna veckan som gått och lärt mig av andra människor runtomkring mig vilket är jätteskönt och viktigt då jag på så sätt ändrat uppfattning och inställning gentemot mig själv. Jag är mer motiverad än någonsin och det känns verkligen jättebra!

Kommentarer
Postat av: Malin

Vad skönt att du är mer motiverad vännen, det är du värd!
Hur blev det med Capio, eller har du skrivit det i ett inlägg och jag missat det? Kram <3

Svar: Tack underbara du för dina ord! Betyder så mycket att du hejar på mig och finns här vid min sida och kan glädjas tillsammans med mig!
Jag har inte skrivit ut angående Capio så du har inte missat något! Ska ta tillfället i akt och göra det snart. Har lovat det och ska göra det också men du har inte missat något för jag har som sagt inte skrivit om det innan! Kramar<3
Kajsa-Stina

2015-09-30 @ 21:44:42 / URL: http://blondehair.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo