Konsten att lära sig hitta den berömda balansen

2016-10-11 @ 14:28:00
Något jag måste lära mig är att ta hand om min kropp på riktigt. Med det menar jag att ge den det som den behöver i form av näring så att den kan återuppbyggas och fungera normalt igen. Efter alla år som jag faktiskt varit sjuk nu så har man fått en rubbad livssyn på vad som är normal och inte. Om man nu kan definiera ordet normalt i sig men ändå. Jag har alltid varit en allt eller inget människa vilket har sina för och nackdelar. Jag vill alltid fullfölja det jag har påbörjat och om det mot all förmodan inte skulle gå blir jag förbannad och känner mig misslyckad (och det handlar om allt jag tar mig an så att säga) Något jag måste lära mig är att det är okej att misslyckas. Man är inte en sämre människa för det utan det är ju faktiskt utav våra misstag vi lär oss och kan göra rätt. Kan låta lättare sagt än gjort men det är ju faktiskt så det fungerar.
 
Jag vill så gärna lära mig mer om kost och hur kroppen fungerar då jag tycker det är väldigt intressant. Jag känner att det skulle vara bra för mig att veta hur vår fantastisk mekanism till kropp faktiskt fungerar och vad vi behöver äta för att må så bra som möjligt. Att helt enkelt hitta den berömda balansen som får oss människor att må bra fullt ut - Både inombords och utombords. Jag tror det kan vara jättebra för mig att läsa på kring detta då jag har mycket frågor inom mig som jag vill ha ett svar på och som jag tror är nyckeln till att kunna acceptera sig själv och våga lita på sig själv igen framförallt.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tänk så här. Du beskriver dig själv som en allt eller inget människa. Så du nu påbörjat livet mot frihet så innebär det ju med dina egna ord att du nu går in allt för det. Eller hur? Då ska du inte ha några som helst tvivel.

Svar: Du har rätt vännen. Jag måste våga tro mer på mig själv och inte hela tiden se till mina fel och briser. Jag kan och jag ska <3
Kajsa-Stina

2016-10-11 @ 18:14:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo